Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем Збройних Сил України

Привітання з Днем Збройних Сил України

  6 грудня – День Збройних Сил України, української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє. У цей урочистий день ми вшановуємо всіх - і вкритих сивиною, увінчаних нагородами фронтовиків, і  тих військовослужбовців, добровольців, які у теперішній складний і трагічний для України час, коли агресор ступив на нашу землю, стали на її захист.

11:33 06.12.2019

Спартакіада з шахів та шашок

Спартакіада з шахів та шашок

27 листопада 2019 року на базі Ярославицький Ліцей відбувся ІІ етап змагань з шахів та шашок в залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини. У змаганнях брали участь школярі закладів загальної середньої освіти Ярославицької сільської ради. В особистому заліку маємо наступні результати: Шашки: І місце - Ольга Аршулік Ярославицький ліцей; ІІ місце - Михайло Кедров Новоукраїнський ліцей; ІІІ місце - Віталій Тимощук (Ярославицький ліцей). Шахи: І місце - Марія Чепурко (Ярославицький ліцей); ІІ місце - Максим Грабарчук (Ярославицький ліцей); ІІІ місце - Андрій Гережун (Новоукраїнський ліцей).

13:02 28.11.2019

Запали свічку пам’яті!

Запали свічку пам’яті!

ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ'ЯТІ: ТВОЄ ВІКНО НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ ПОРОЖНІМ 23 листопада Україна та світ вшановують пам’ять мільйонів жертв Голодомору 1932-33 років.

19:42 22.11.2019

Спартакіада працівників органів місцевого самоврядування

Спартакіада працівників органів місцевого самоврядування

22 листопада 2019 року в місті Рівне відбулася обласна Спартакіада працівників органів місцевого самоврядування, організована Управлінням у справах молоді та спорту ОДА, Центром розвитку самоврядування в Рівненській області, Обласною організацією профспілки та ВФСТ «Колос» у Рівненській області.

19:34 22.11.2019

Відділ у Млинівському районі Головного управління  Держгеокадастру у Рівненській області звертає Вашу увагу!

Відділ у Млинівському районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області звертає Вашу увагу!

З метою наповнення Державного земельного кадастру відомостями про відсутні земельні ділянки та інші об'єкти Державного земельного кадастру Відділ у Млинівському районі Головного управління  Держгеокадастру у Рівненській області наголошує на необхідності розроблення технічних документацій щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок та проведення їх реєстрації в Державному земельному катастрі.

16:51 11.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь