Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Млинівське районне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує

Млинівське районне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 29 квітня в Україні 9866 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Зокрема хворобу підтверджено у 672 дітей, на амбулаторному лікуванні перебуває 536 дітей.

14:47 30.04.2020

Переможці спортивного конкурсу!!!

Переможці спортивного конкурсу!!!

Відомі переможці обласного конкурсу Мій домашній стадіон.  Щороку на Рівненщині, як і в усій Україні, проводиться місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Його мета - підготувати спортивні споруди до весняно-літнього сезону. Цьогоріч через карантин формат конкурсу довелося змінити. Потенційним учасникам організатори, а це Обласний центр фізичного здоров’я населення Спорт для всіх Рівненщини, запропонували облаштувати місця для занять спортом вдома та розповісти про цей досвід на ФБ-сторінці Центру.  Найкращих визначали серед 15 сімей з різних куточків Рівненщини за кількістю вподобань. Загалом до заходу «Мій домашній стадіон» долучилось понад 5000 онлайн-вболівальників.  За результатами конкурсу переможцями стали: 1 місце - сім’я Гузоватих із Ярославицької ОТГ (479 вподобань); 2 місце – сім’я Кальчуків з м. Костопіль(474 вподобання); 3 місце – сім'я Крисюків з м. Вараш (286 вподобань).

13:45 27.04.2020

IV етап обласної Спартакіади школярів Рівненщини

IV етап обласної Спартакіади школярів Рівненщини

12 березня 2020 року на базі ДЮСШ м.Рівне відбувся ІV етап змагань з баскетболу обласної Спартакіади школярів Рівненщини 2020 року.  В змаганнях взяли участь команди дівчат м. Рівне, Гощанського району та Ярославицької об’єднананої територіальної громади.  У першій грі команда ярославчан програє команді дівчат з м. Рівне та у другій грі здобуває перемогу над командою Гощанського району.

12:38 13.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь