Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Тихі зорі вічної пам’яті!

Тихі зорі вічної пам’яті!

Напередодні Дня визволення сіл Ярославицької громади від німецько-фашистських загарбників бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки с.В.Городниця Анна Ровнова підготувала інформаційну виставку  літератури «Тихі зорі вічної пам’яті», для учнів Великогородницької філії Ярославицького ліцею проведено урок мужності на тему «В ті лютневі переможні дні!», а для школярів Боремецької філії Анна Петрівна організувала естафету пам’яті поколінь "Згадаємо усіх поіменно!" В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав їх розгром та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

12:18 11.02.2020

Кобзарева струна не вмирає

Кобзарева струна не вмирає

Вже стало доброю традицією Ярославицької сільської ради щороку вшановувати пам’ять Тараса Григоровича Шевченка. Невід’ємною його частиною є конкурс читців – аматорів та знавців творчості Великого Кобзаря «Кобзарева струна не вмирає» серед учасників гуртків художнього читання установ культури, який відбувся 09 лютого 2020 року в клубі села Велика Городниця і був приурочений 206-й річниці від дня народження Кобзаря.  Конкурс проводився у двох номінаціях: читці та літературні театри. Участь у ньому взяли 18 учасників із усієї громади. Окрім поезій Великого Кобзаря, творів українських письменників-класиків, на конкурсі виконувалися твори довільної тематики, співана поезія на слова Т.Г.Шевченка. Кожен виступаючий демонстрував свою виконавську майстерність, мовну та сценічну культуру, підбирав художнє та музичне оформлення, костюм, працював над творчим задумом та репертуаром. З великим хвилюванням, у яскравому національному вбранні, на сцену виходили діти та дарували радість присутнім своїм талантом. Родзинкою конкурсу  став колектив від публічно-шкільної бібліотеки с.Новоукраїнка, з літературно- музичною композицією з містерії Т.Шевченка «Великий льох» (керівник Надія Момотюк). А переможцями стали: 

15:08 10.02.2020

Рокам ніколи пам’яті не стерти!

Рокам ніколи пам’яті не стерти!

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишаться події Другої світової, яка принесла на нашу землю стільки болю та крові, коли за право бути вільним наш народ заплатив неймовірно страшну ціну. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги. Друга світова війна забрала та скалічила мільйони життів у всьому світі. Вона стала величезною трагедією для усього людства. У ці дні Новоукраїнський старостинський округ Ярославицької громади вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв рідну землю  на передовій, самовідданою працею наближав перемогу в тилу, хто піднімав Україну з руїн, чиє життя забрала війна.

13:31 05.02.2020

Профілактика грипу та ГРВІ

Профілактика грипу та ГРВІ

Млинівське районне відділення Головного управління держпродспоживслужби в Рівненській області інформує: Профілактиці грипу та ГРВІ в усіх країнах світу приділяють величезну увагу. Це обумовлено тим, що це так звані «лідери» серед усіх інфекційних захворювань. Так, на частку грипу та ГРВІ в Україні припадають не менше 90% випадків усіх інфекційних захворювань, приблизно кожного шостого українця ці хвороби вкладають у ліжко.  Причиною є, як індивідуальні особливості організму так і недотримання основних правил поведінки і лікування.

16:34 30.01.2020

Прощання з колядою

Прощання з колядою

27 січня у Великогородницькій філії Ярославицького ліцею відбулось урочисте "Прощання з колядою" під керівництвом бібліотекаря Анни Ровнової.

16:56 27.01.2020

Вимога сучасності в Боремецькій школі

Вимога сучасності в Боремецькій школі

Доступ школярів до якісного інтернету – вимога сучасності. Оснастити новітніми технологіями школу, а саме – підключити бездротовий інтернет вирішили нещодавно у Боремецькій філії Ярославицького ліцею.

13:56 24.01.2020

ВІД ТВОРЧОГО ВЧИТЕЛЯ ДО ТВОРЧОГО УЧНЯ!

ВІД ТВОРЧОГО ВЧИТЕЛЯ ДО ТВОРЧОГО УЧНЯ!

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.  Педагогічні працівники Боремецької філії Ярославицького ліцею, разом з батьківською громадськістю, завдяки спільним зусиллям депутатського корпусу, працівників сільської ради, залучивши кошти з державного та місцевого бюджетів, зуміли організувати освітнє середовище для своїх учнів, яке сприяє вільному розвитку творчої особистості кожного учня.

12:28 24.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь