Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

На Дубенщині стабільно зростають надходження податку на прибуток

На Дубенщині стабільно зростають надходження податку на прибуток

Підприємства Дубенського району протягом січня-листопада 2023 року спрямували до Зведеного бюджету 294.3 млн гривень податку на прибуток. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року сума сплаченого податку на 160.4 млн гривень більша.

11:12 07.12.2023

Про нарахування та сплату податку з доходів  фізичних осіб

Про нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб

    Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що податок, утриманий з доходів резидентів та нерезидентів, зараховується до бюджету згідно з Бюджетним кодексом України. Податок сплачується (перераховується) до бюджету під час виплати оподатковуваного доходу єдиним платіжним документом. 

15:20 24.11.2023

Порядок та терміни реєстрації ПРРО

Порядок та терміни реєстрації ПРРО

     Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО) суб’єкт господарювання має сформувати в електронному вигляді Заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316604), яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків. 

15:15 24.11.2023

Громадяни зобов’язані інформувати податкову службу про зміни реєстраційних  даних

Громадяни зобов’язані інформувати податкову службу про зміни реєстраційних даних

     Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків, що фізичні особи зобов’язані повідомляти контролюючі органи про зміну реєстраційних даних (зміна місця проживання, прізвища, імені, по батькові, паспортного документа, тощо) у місячний термін з дня настання таких змін відповідно до вимог ст.70 Податкового кодексу України шляхом подання заяви за формою №5ДР або заяви за формою №5ДРП. Порядок та процедура подання відповідних заяв визначається р.VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі – Державний реєстр), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.10.2017 за № 1306/31174. 

15:12 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь