A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Нерухомість, що відноситься до об’єктів  житлової нерухомості

Нерухомість, що відноситься до об’єктів житлової нерухомості

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. 14.1.129 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) об’єкти житлової нерухомості - будівлі, віднесені відповідно до законодавства до житлового фонду, дачні та садові будинки.

16:53 18.10.2023

Джерела погашення податкового боргу  платника податків

Джерела погашення податкового боргу платника податків

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що джерелами погашення податкового боргу платника податків є будь-яке майно такого платника податків з урахуванням обмежень, визначених ПКУ, а також іншими законодавчими актами - п. 87.2 ст. 87 Податкового кодексу України. 

16:51 18.10.2023

Більше ніж на 9,5 мільйонів гривень поповнилися бюджети усіх рівнів за рахунок сплати рентних платежів платниками  Дубенського району

Більше ніж на 9,5 мільйонів гривень поповнилися бюджети усіх рівнів за рахунок сплати рентних платежів платниками Дубенського району

За підсумками дев’яти місяців 2023 року надходження рентної плати від платників Дубенського району до бюджетів усіх рівнів склали 9568 тис гривень.

16:49 18.10.2023

Куди звертатись, якщо ви або ваші близькі та знайомі постраждали від торгівлі людьми

Куди звертатись, якщо ви або ваші близькі та знайомі постраждали від торгівлі людьми

Кожного року увесь світ проводить інформаційно- просвітницькі заходи з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, якими привертається увага суспільства до проблеми сучасного рабства.

12:33 17.10.2023

Фізичні особи, які вийшли на пенсію не за віком, після досягнення ними пенсійного віку,  мають право на пільгу щодо сплати  земельного податку

Фізичні особи, які вийшли на пенсію не за віком, після досягнення ними пенсійного віку, мають право на пільгу щодо сплати земельного податку

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.281.1 ст. 281 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) від сплати земельного податку звільняються особи з інвалідністю першої і другої групи, фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років, пенсіонери (за віком), ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України від 22 жовтня 1993 року № 3551-XII «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» зі змінами та доповненнями, та фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

12:29 17.10.2023

Про отримання довідки ФОП на загальній  системі оподаткування

Про отримання довідки ФОП на загальній системі оподаткування

Головне управління ДПС в Рівненській області інформує, що згідно зі ст. 1 Закону України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 393) громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, зокрема із заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних та особистих прав і законних інтересів.

12:25 17.10.2023

Місцеві бюджети Млинівщини отримали від малого бізнесу майже 17 млн гривень єдиного  податку

Місцеві бюджети Млинівщини отримали від малого бізнесу майже 17 млн гривень єдиного податку

До місцевих бюджетів Млинівщини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за підсумками дев’яти місяців 2023 року надійшло 16,9 млн гривень єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 2,3 млн гривень.

12:22 17.10.2023

Як зареєструвати ПРРО

Як зареєструвати ПРРО

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що cуб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО), повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України (повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП).

11:22 16.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь