A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Платниками Дубенського району за  підсумками 2023 року перераховано понад 1,4 млрд гривень в місцеві бюджети громад

Платниками Дубенського району за підсумками 2023 року перераховано понад 1,4 млрд гривень в місцеві бюджети громад

За підсумками 2023 року платниками Дубенського району забезпечено надходження платежів до місцевих  бюджетів громад у сумі  1455,5 млн гривень. Цей показник перевищує надходження 2022 року на 118,1 млн гривень.

15:30 22.01.2024

Визначення строку служби РРО

Визначення строку служби РРО

     Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 2 Порядку технічного обслуговування та ремонту реєстраторів розрахункових операцій, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2004 року № 601 із змінами і доповненнями, строк служби — строк, протягом якого виробник (постачальник) гарантує працездатність реєстратора розрахункових операцій, у тому числі комплектувальних виробів та його складових частин, збереження інформації у фіскальній пам’яті за умови дотримання користувачем вимог експлуатаційних документів. Строк служби реєстраторів розрахункових операцій встановлює виробник цієї продукції. 

10:23 18.01.2024

Від погашення податкового боргу надійшло  майже 17 млн гривень

Від погашення податкового боргу надійшло майже 17 млн гривень

Одним із напрямків роботи органів державної податкової служби є організація роботи з погашення податкового боргу. Цьому питанню приділяється велика увага фахівцями Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області, оскільки узгоджені податкові зобов’язання платників податків повинні надходити до бюджету своєчасно. Станом на перше січня 2024 року рівень податкового боргу до Зведеного бюджету по Дубенському районі склав 69 млн гривень.

10:17 18.01.2024

Щодо права на податкову знижку платнику податку, який навчається в аспірантурі

Щодо права на податкову знижку платнику податку, який навчається в аспірантурі

Головне управління ДПС в Рівненській області нагадує, що відповідно до п.п.166.3.3 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу платник податку має право включити до податкової знижки фактично здійснені ним протягом звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ, витрати у вигляді суми коштів, сплачених платником податку на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти таким платником податку та/або членом його сім’ї першого ступеня споріднення та/або особи, над якою встановлено опіку чи піклування, або яку влаштовано до прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, якщо такого платника податку призначено відповідно опікуном, піклувальником, прийомним батьком, прийомною матір’ю, батьком-вихователем, матір’ю-вихователькою.  

10:03 18.01.2024

Про введення з 1 січня 2024 року нової нормативно-грошової оцінки землі по  Ярославицькій ТГ

Про введення з 1 січня 2024 року нової нормативно-грошової оцінки землі по Ярославицькій ТГ

Млинівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до ст. 270 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами оподаткування земельним податком є земельні ділянки, які перебувають у власності; земельні частки (паї), які перебувають у власності; земельні ділянки державної та комунальної власності, які перебувають у володінні на праві постійного користування.

11:44 17.01.2024

Алгоритм дій при втраті ідентифікаційного  номера

Алгоритм дій при втраті ідентифікаційного номера

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що порядок присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків регламентується Положенням, затвердженим Наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822. 

10:29 15.01.2024

Реєстрація фізичних осіб – благодійників в  реєстрі волонтерів

Реєстрація фізичних осіб – благодійників в реєстрі волонтерів

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до змін внесених до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» спрощено процедуру включення фізичних осіб – благодійників до Реєстр волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії  російської федерації.

10:26 15.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь