A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ярославицька громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини, оголошення, вітання

Дата: від до Скинути

Суб’єкти господарювання, які реєструють ПРРО мають перебувати на обліку в  податковій службі

Суб’єкти господарювання, які реєструють ПРРО мають перебувати на обліку в податковій службі

Головне управління ДПС в Рівненській області інформує суб’єктів господарювання, які мають намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, що вони мають перебувати на обліку в податковій службі. Також на обліку має перебувати господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями за формою № 20-ОПП).

15:59 11.03.2024

Строки сплати земельного податку для  громадян

Строки сплати земельного податку для громадян

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до абзацу першого пункту 286.5 статті 286 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями, далі - ПКУ) нарахування фізичним особам сум плати за землю проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки, у тому числі право на яку фізична особа має як власник земельної частки (паю), які надсилають платнику податку у порядку, визначеному статтею 42 ПКУ, до 01 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку за формою, встановленою у порядку, визначеному статтею 58 ПКУ, разом із детальним розрахунком суми податку, який, зокрема, але не виключно, має містити кадастровий номер та площу земельної ділянки, розмір ставки податку та розмір пільги зі сплати податку.

15:57 11.03.2024

Поновлення реєстрації платника єдиного  податку

Поновлення реєстрації платника єдиного податку

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, як поновлюється реєстрація платника єдиного податку після закінчення процедури адміністративного або судового оскарження рішення контролюючого органу про анулювання реєстрації платника ЄП – ФОП, у разі прийняття рішення на користь такого платника. 

15:55 11.03.2024

До місцевих бюджетів Млинівщини надійшло один мільйонів гривень податку на нерухоме  майно

До місцевих бюджетів Млинівщини надійшло один мільйонів гривень податку на нерухоме майно

За підсумками січня-лютого 2024 року платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, перерахували до місцевих бюджетів Млинівщини один мільйон гривень, що на 323 тис гривень. або на 47,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

15:53 11.03.2024

Про терміни подачи заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та ставки ЄП новоствореними ФОП для першої або  другої групи

Про терміни подачи заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та ставки ЄП новоствореними ФОП для першої або другої групи

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що згідно із п. 298.1 ст.298 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої – третьої груп здійснюється відповідно до підпунктів 298.1.1 – 298.1.4 п. 298.1 ст. 298 ПКУ.

11:27 05.03.2024

Внесення розмінної монети в РРО або ПРРО

Внесення розмінної монети в РРО або ПРРО

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що суб’єкти господарювання повинні забезпечувати наявність у касі банкнот, обігової та/або розмінної монети для видачі здачі (за винятком тих номіналів монет (банкнот), карбування та випуск в обіг/додатковий випуск в обіг яких припинено Національним банком України з урахуванням бонусних програм лояльності та/або  наявності пристроїв для приймання монет. Суб’єкти господарювання в разі прийняття НБУ рішення щодо припинення карбування та випуску в обіг/додаткового випуску в обіг певних номіналів монет зобов’язані здійснювати заокруглення загальної суми покупки в порядку, передбаченому нормативно-правовим актом НБУ з питань, що регулюють обіг монет дрібних номіналів.

11:24 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь